08-442 48 90

info@brahorsel.se

Vad kostar det?

Alltid fri konsultation med hörselprov och upp till 2 månaders fri provtid av alla hörapparater.

Bra Hörsel har ingen utprovningsavgift. Det innebär att du kan besöka oss för en kostnadsfri konsultation och därefter prova någon av våra hörapparater kostnadsfritt. Då har du möjlighet att utvärdera hemma i lugn och ro samt i de olika ljudmiljöer du brukar vistas i. Under provtiden hinner vi med återbesök för eventuella justeringar.

Om du därefter inte vill behålla hörapparaterna lämnar du tillbaka dem.

Om du däremot är nöjd och önskar behålla dem, betalar du med kort vid sista utvärderingsbesöket. Du kan också välja att delbetala dina apparater. Som Bra Hörsel-kund du att få förmånliga erbjudanden som både gäller din hörapparat och kringutrustning.

Kostnaden för en hörapparat beror på vilken modell du väljer och hur mycket teknik du önskar i hörapparaten. Vi har hörapparater i många tekniknivåer och prisklasser. Hos oss kan du som är skriven i Stockholm även utnyttja din Fritt Val-rekvisition. Mer info finns i länken nedan.

Hos Bra Hörsel  finns hörapparater med ny teknik som går jämnt upp med rekvisitionen sånär som på utprovningsavgiften på 600 kr. Önskar du en mer avancerad teknik i dina hörapparater betalar du själv mellanskillnaden. Vid första besöket får du utförlig information om Fritt Val och kostnader.

Hör gärna av dig till oss om du önskar prisuppgift på någon av våra hörapparater.

Läs mer om Fritt Val på:

http://www.hjalpmedelsguiden.sll.se/sv/FRITT-VAL-AV-HJALPMEDEL/Information-till-brukare/