08-442 48 90

info@brahorsel.se

Om oss

earstore | Bra Hörsel hjälper kunder över hela Sverige i en unik kundservice som är tillgänglig över e-post, chat och telefon. Vi har också kundmottagningar i Stockholm och i Göteborg. Vi är en del av det svenska företaget Transistor med lång erfarenhet av tekniska hörsellösningar för arbetsplatser, skolmiljö, hemmiljö men också för olika typer av offentliga platser.  

Sverige

Vi erbjuder kundservice i hela Sverige gällande hörsel. 

Vi ger tips om hörapparater och hörhjälpmedel utifrån vad som  finns upphandlat inom olika landsting.

Vi ger rådgivning om vilka trådlösa tillbehör som fungerar till specifika hörapparatsmodeller för att man ska kunna höra ännu bättre i olika situationer.

Vi ger tips och råd kring underhåll av hörapparater – torkare, vaxfilter, domer och annat.

Vi hjälper dig med arbetshjälpmedel – allt ifrån expertutredning till allt det praktiska för att få ersättning från Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen.

Göteborg

I Göteborg kan vi hjälpa dig med privat utprovning av hörapparat samt allt annat kring hörselskydd och hörhjälpmedel.

I Göteborg har vi också uthämtningsställe för earstore.se. Observera att du måste köpt produkten hos earstore.se och angivit att du ska hämta upp den i Göteborg. 

Stockholm

I Stockholm hjälper vi dig som behöver med ny hörapparat, men vi har också massor av spännande hörteknik som du kan testa för att få ut det allra bästa av din hörsel. 

I Stockholm har vi också vårt lager och uthämtningsställe för earstore.se.