08-442 48 90

info@brahorsel.se

Efter provtidens slut

När du provat hörapparaterna hemma och bestämt dig för att behålla dem, vad händer då?

Är du kund på Bra Hörsel – Sollentuna och provar hörapparater inom landstingsavtalet, betalar du en hjälpmedelsavgift på 600 kr.  Om du väljer Fritt Val och provar hörapparater utanför det upphandlade sortimentet betalar du hjälpmedelsavgiften på 600 kr och eventuell mellanskillnad för hörapparaterna.

Är du privatkund på vår Göteborgsmottagning, köper du dina hjälpmedel och äger dem.

Om du inte vill behålla dina hjälpmedel, lämnar du självklart bara tillbaka dem och du betalar ingenting för lånet. Vill du prova igen senare, är du välkommen tillbaka till oss för nytt lån.

För alla våra kunder, oavsett var man provat hjälpmedel gäller följande:

Om något skulle hända med dina hörapparater eller din hörsel kontaktar du din audionom så hjälper vid dig med justering, service eller nytt hörselprov och omprogrammering av hörapparaterna.

Man brukar säga att hörapparaterna för ett hårt liv på och i örat. Använder du hörapparaterna som det är tänkt utsätts de varje dag för hudfetter, vax, salter och hudavlagringar och detta påverkar självklart alla hörapparater. För att de ska fungera bra i många år behöver du därför sköta om dem. Du kommer att få instruktioner av din audionom hur du på bästa sätt gör detta.

Vid det avslutande besöket får du skriftlig information om vilken typ av förbrukningsmateriel som behövs för just dina hörapparater. Batterier och förbrukningsmateriel till dina hörapparater hittar du att beställa på www.earstore.se.

När du fått dina hörapparater och eventuella tillbehör ser vi det självklart inte som ett sista besök. Vi vill att du alltid ska känna att du är välkommen tillbaka till oss, oavsett om det gäller justeringar, service eller allmänna frågor om dina hörapparater, tillbehör eller din hörsel.

Vi finns här för dig.